Консултации

Запишете час за психологична или психотерапевтична консултация като се обадите на телефон o887530383.

Цени:

Психологична консултация (45 мин.) – 30 лв.

Психотерапевтична сесия (45 мин.) – 30 лв.

Казвам се Жоржета Симеонова и притежавам магистърска степен по Приложна психология с квалификация психолог. Обучавам се в психотерапевтичната модалност Позитивна психотерапия в Дружество по позитивна психотерапия в България, част от WAPP (World Association for Positive and Transcultural Psychotherapy), както и в PPPC (Positive Psychology Practitioner Certificate) в School of Positive Transformation. Интересите ми са насочени към психичното благополучие (щастие и удоволетвореност от живота) и как да ги постигнем с методите на позитивната психология – създаване на позитивни емоции, свързване със силите на характера, потокови преживявания и ангажираност, резилианс и посттравматичен растеж, позитивни взаимоотношения, пълноосъзнатост, позитивно образование, позитивни организации, намиране на цел и смисъл.

При психотерапевтичните сесии използвам метода позитивна психотерапия, разработен от Носрат Песешкиан и работя под супервизия.

В рамките на школата по позитивна психотерапия се обучавам и в метода Приказкотерапия. Притежавам познания по Транзакционен анализ – изключително интересен метод, приложим на ниво личност, семейство и организации.

 


 

Запишете час за астрологичен анализ като изпратите лично съобщение на Facebook страницата facebook.com/DozaAstro

Какво е необходимо да уточните предварително?

Необходимо е да изпратите предварително вашите точни дата, час и място на раждане. Ще получите отговор в рамките на деня и заедно ще уточним удобен за вас ден и час. Най-често възможностите за записване са за следващата или по-следващата седмици.

Цена:

Астрологичен анализ (45-50 мин.) – 70 лв.

Заповядайте на вълнуваща среща със себе си през погледа на звездите със себепознавателна и терапевтична цел. Астрологията и психологията си приличат в това, че и двете се занимават с изследване на човека – какво го мотивира, какво го блокира, защо мисли и действа по определен начин, какви ресурси притежава и как може да процъфти, да създаде най-добрата версия на самия себе си. Циклите на планетите са компас, който може да ни ориентира в нашия личен път.

Ваучер-подарък

Ваучер-подарък е опция да подарите консултация на ваш близък по различен повод 🙂 Ще получите ваучера под формата на картонче с размер 1/3 А4, поместен в бял плик, който може да надпишете или да поставите в красива опаковка. Може да получите ваучера и в електронен вид, в случай, че желаете да го изпратите по имейл или да го разпечатате сами.

 

Консултациите се провеждат на адрес: София, ул. 11 Август 35 или по Skype, в случай че не се намирате в София или в България.